Subaru se přihlásilo do Intercontinental Rally Challenge

Do letošní sezóny bylo přihlášeno sedm výrobců – Abarth, Honda, Peugeot, Proton, Škoda, Ralliart a Volkswagen. Tento čím dál více prestižní seriál nejenže produkuje unikátní závodní eventy díky inovativním živým přenosům, ale zároveň přináší závodícím týmům excelentní promo platformu pro jejich další zviditelnění.

Marcelo Lotti, generální ředitel IRC, okomentoval novinku následovně: "Je nám velkou poctou přivítat Subaru do rodiny IRC, které se díky ní stane větší a lepší. Subaru je kultovní jméno v motoristickém sportu již mnoho let. Strategie této značky dokonale zapadá do filozofie IRC a jsme přesvědčeni, ze naše série nabízí týmům s vozy Subaru hodně příležitostí k úspěchu a velkou mediální podporu."

"Jsme velmi rádi, že vstupujeme do IRC. Tuto sérii sledujeme již od svého vzniku před třemi lety. IRC poskytuje ideální scénu pro rozvoj našich zákaznických aktivit. Je to velká příležitost pro naše zákazníky – tzn. přibližně pro 1000 automobilů Subaru Impreza závodících po celém světě. Na soutěžích IRC také mohou těžit z vynikající mediální podpory, která přichází s tímto seriálem," dodal Shigeo Sugaya, ředitel oddělení motorsportu u Subaru.

Pro více informací prosím navštivte: http://www.ircseries.com/html/


 

O společnosti Fuji Heavy Industries Ltd.

Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, je předním japonským výrobcem s dlouhou historií technologických inovací, které se opírají o zkušenosti z letecké divize koncernu. Výroba automobilů je jedním z hlavních pilířů koncernu, ale i ostatní divize HFI – Aerospace, Industrial Products a Eco Technologies – nabízejí širokou paletu produktů od motorových agregátů přes generátory, vozy technické údržby po malá letadla, základní komponenty osobních letadel či větrem poháněných generátorových systémů. FHI si vydobyla celosvětové uznání za technologii stálého pohonu všech kol AWD a ploché motory Subaru s protiběžnými písty. Firma je rovněž na špici vývoje ekologických technologií a zasazuje se o celosvětovou ochranu životního prostředí.

 

Spřátelené weby

ÚAMK-SubaruFanClub.cz o.s. je občanským sdružením majitelů a příznivců vozů značky Subaru ke vzájemné spolupráci, technickému poradenství a dalším činnostem zmíněným ve stanovách sdružení.

IČ: 75136678

Transparentní účet klubu 2800331712/2010